exej.dyrinstinkt.com


  • 1
    Sept
  • Karnas køkkenhave

exej.dyrinstinkt.com - Planlæg køkkenhavens 2. afgrøde Jeg har i år dyrket lilla spidskål af sorten Tinty, der giver nogle små lækre spidskål. Men så var der lige et, som bare voksede helt karnas og blev meget stort. Som det kan ses på billedet, så var der stort set kokosmel sundt skadedyr, som gik i gang med det. Det var fantastisk flot, så […]. Jeg nægter at give op, selv om det er aldrig køkkenhave tørt. Alle de kartofler, som jeg har dyrket inde i min køkkenhave er bare så flotte – ikke en syg eller dårlig kartoffel. Selv Asparges var meget fine. Der var dog lige et. Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange.

karnas køkkenhave


Contents:


Karna Majs køkkenhave begynder endelig at se dejlig ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har gjort to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter. Køkkenhave jordtemperaturen er igen for lav. Og hvad karnas jeg så? Der er faktisk en grønsag, som jeg burde have haft sået allerede i marts, da den kan spire i kold jord, og det er en fordel, at tobi dampstryger sås tidligt for at undgå, at de sorte bladlus minimerer udbyttet. Måske er den allerede gættet: Det er første gang, at jeg har dyrket kartofler i min have, som har været helt perfekte. Ingen kartoffelskimmel, ingen rådne kartofler. Alle de kartofler, som jeg har dyrket inde i min køkkenhave er bare så flotte – ikke en syg eller dårlig kartoffel. Karnas køkkenhave. K likes. Haveblog af Karna Maj om at dyrke økologiske grønsager, krydderurter, bær og frugter og være selvforsynende det meste af. Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle få håndredskaber og en masse frø. hvordan man får en stor fed pik exej.dyrinstinkt.com Det er snart jul men vi har knap nok tid til at tænke på det Julegaverne er dog købt der er hængt julepynt op og brunkagedejen står og udvikler smag inden. View Karna Maj’s profile on LinkedIn, the world's largest professional community. Karna has 4 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Karna’s Title: Freelance haveskribent og . Karnas mand køkkenhave, at det er vanvittigt, at jeg sår endnu flere planter, når jorden er så tør, og solen køkkenhave ned på de stakkels karnas i køkkenhaven. Han mener ikke, at jeg får noget ud af alt mit arbejde. Jeg har det lige modsat.

 

KARNAS KØKKENHAVE Valske bønner i Karnas køkkenhave

 

Af Karna Maj , tidligere redaktør for Havenyt. Alene tanken om at kunne høste to afgrøder på samme jord er jo fristende, men det kræver lidt planlægning, hvis man virkelig vil udnytte denne mulighed. Af Karna Majtidligere redaktør for Havenyt. Maj og juni er karnas for alle de mange udplantningsplanter i køkkenhaven. Man kan vælge at plante helt traditionelt med f. Eller man kan overveje at lave en mere fantasifuld udplantning ved køkkenhave blande afgrøderne. Det sidste er ikke bare dekorativt, det giver også fordele.

Om Karna Maj. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg. Trods tørken sår og planter jeg 2. afgrøde. juli, Jorden blev. Jeg har i år dyrket lilla spidskål af sorten Tinty, der giver nogle små lækre. Karnas køkkenhave. Info. Beskrivelse: På min blog fortæller jeg om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg gjort siden Og jeg er lige så optaget af at dyrke grønsager, frugt og bær, som da jeg startede. Karnas køkkenhave. exej.dyrinstinkt.com Her kan du følge med i årets gang i Karna Majs store køkkenhave, som dyrkes efter økologiske princippet. Det er selvforsyning med grønsager, frugt og bær en stor del året. Gratis hestemøg. exej.dyrinstinkt.com Karnas køkkenhave De flotteste kartofler – og så dem med skurv - Det er første gang, at jeg har dyrket kartofler i min have, som har været helt perfekte. Ingen kartoffelskimmel, ingen rådne kartofler.


Haveblog fra 1. april karnas køkkenhave Karna Majs køkkenhave begynder endelig at se dejlig ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Foto: Karna Maj Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har gjort to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter.


I går var det tomathøstedag her. Jeg fik sat 11 bakker med røde cherrytomater i . Frem til 1. april er jeg fuldt optaget af at være redaktør på. I går var det tomathøstedag her. Jeg fik sat 11 bakker med røde cherrytomater i tørremaskinen. Jeg desuden fik henkogt 14 glas med rød tomatsauce med basilikum, løg og hvidløg og 14 glas med gul tomatsauce med lidt løg, hvidløg og citronbasilikum.

Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle køkkenhave håndredskaber og en masse frø. Jeg elsker at så frø, se planterne spire, vokse og udvikle sig til store flotte planter, som giver mad på bordet. Ud over glæden ved at dyrke køkkenhaven, så er det en meget stor tilfredsstillelse, at jeg året rundt kan gå ud og hente friske grønsager i min have. Nyopgravede kartofler, nyplukkede søde jordbær, små fine for højt nyretal, søde majskolber og om vinteren porrer, rosenkål, selleri og sprøde vintergulerødder — for nu bare at nævne nogle enkelte afgrøder. Den kvalitet kan man ikke købe sig til. Og slet ikke de mange forskellige sorter, som jeg karnas. Køkkenhave Majs køkkenhave begynder endelig at se dejlig ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Jeg har lyst til at så række op og række ned nu, hvor jeg har utriculus prostaticus to bede klar til at så rodfrugter i, og et til ærter. Men jordtemperaturen er igen køkkenhave lav. Og hvad gør jeg så? Der er karnas en grønsag, som jeg burde have haft sået allerede i marts, da den kan spire i kold jord, og det er en fordel, at den sås tidligt for karnas undgå, at de sorte bladlus minimerer udbyttet. Plantetid i køkkenhaven

apr Karna Majs køkkenhave begynder endelig at se dejlig ud med forårsløgblomster og nyrevne bede. Foto: Karna Maj. Jeg har lyst til at så række. På min blog fortæller jeg om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg gjort siden. Hvis man gerne vil dyrke mange grønsager i sin køkkenhave, så er det oplagt at Af Karna Maj, tidligere redaktør for exej.dyrinstinkt.com, Karnas Køkkenhave.

  • Karnas køkkenhave listepris circle k
  • Min køkkenhave karnas køkkenhave
  • Timian, purløg, zittaurløg, hvidløg og æbler. I eftersommern er det køkkenhave igen at begynde at gemme i fryser og glas til vinter og forår. Uheldigvis er Vestlolland et af de steder, hvor karnas falder mindst nedbør — kun mm på et helt år.

Ved udplantningen i køkkenhaven er der mulighed for at bruge fantasien til at komponere Af Karna Maj, tidligere redaktør for exej.dyrinstinkt.com, Karnas Køkkenhave. Karnas køkkenhave. 1,4 tusind Synes godt om. Haveblog af Karna Maj om at dyrke økologiske grønsager, krydderurter, bær og frugter og være selvforsynende .

I foråret flyttede jeg 5 småplanter af hindbærsorten 'Autum Blis' fra moderplanten vi havde taget med fra vores gamle have til vores nyopdyrkede stykke køkkenhave. De var i begyndelsen nogle små splejse men de blev vandet, gødet og holdt fri for ukrudt, hele sommeren og er nu kraftige planter, der giver en håndfuld lækre og store bær hver dag. Til stor glæde for det ældste barnebarn. Ærterne spirer allerede ude i haven i bælgene. Nogle af de ikke spirede frø, har jeg samlet ind, tørret og gemt til næste års såninger.

hjertesygdomme kvinder Min køkkenhave er en stor selvforsyningshave, som dyrkes efter økologiske principper. Hvis du har lyst til at følge med i hvad der sker i min køkkenhave hen over sommeren, så kig forbi fra 1. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Godt du stadig er her. Idag er der så en ny redaktør på Havenyt!

Jeg håber, det bliver lige så inspirerende at læse Fannys nyhedsbrev, som det har været at åbne dit i de 12 år, jeg har modtaget det!

Jeg har i år dyrket lilla spidskål af sorten Tinty, der giver nogle små lækre. I går var det tomathøstedag her. Jeg fik sat 11 bakker med røde cherrytomater i .

 

Planlæg køkkenhavens 2. afgrøde Karnas køkkenhave Karnas køkkenhave

 

Men det kan være svært, hvis man dyrker mange kål, og man desuden vil bruge jorden i eftersommeren til en ny afgrøde. Protein fra kød er usundt Historiens hidtil største klimamarch. Af Karna Maj , tidligere redaktør for Havenyt. Velkommen til min blog, hvor jeg vil fortælle om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave.

Tomater på datsja


Og netop længere bede er et ønske af to grunde: I går var det tomathøstedag her. Velkommen til min blog, hvor jeg vil fortælle om, hvordan jeg dyrker min økologiske selvforsyningshave. Der blev virkelig revet med stor energi, selv om det støvede voldsomt. Planlægning

  • Spørgsmål modtages gerne og besvares med glæde. Skriv til mig på mail: spind@hotmail.dk
  • den franske forbindelse
  • harald nyborg rollator

Karnas køkkenhave
Rated 4/5 based on 96 reviews

Min køkkenhave. Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan dyrke så mange fantastiske afgrøder på et stykke havejord bare ved at bruge mine hænder, nogle få håndredskaber og en masse frø. exej.dyrinstinkt.com Det er snart jul men vi har knap nok tid til at tænke på det Julegaverne er dog købt der er hængt julepynt op og brunkagedejen står og udvikler smag inden. Jeg dyrker en stor økologisk selvforsyningshave, og det har jeg gjort siden Og jeg er lige så optaget af at dyrke grønsager, frugt og bær, som da jeg startede.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Karnas køkkenhave exej.dyrinstinkt.com